FCL EDESSA SINIFIMIZ İLE BAŞARIYA KOŞUYORUZ

Öğrenme ortamları standart bir halden daha eğlenceli ve dinamik bir hale nasıl dönüşür? Çağın gerektirdiği teknolojik donanım, alt yapılar ve yazılımlar nasıl eğitim ortamına entegre edilir? İşte bu sorulardan hareketle Web 2.0 araçlarının eğitime entegre edilmesi ile zenginleştirilmiş eğitim ortamı oluşturulması amaçlanmaktadır. Öğrencilerin 6 öğrenme alanı (üretim, etkileşim, sunum, araştırma, işbirliği ve geliştirme) ile Web 2.0 araçlarını kullanarak derslerini işleyecek ve öğrenme düzeylerindeki artış ve çok yönlü olarak gelişimleri takip edilerek erişi düzeyleri arasındaki fark açığa çıkarılacaktır. Öğretmen ve öğrencilerimiz için klasik sınıf ortamından oldukça farklı bir sınıf düzeni oluşturularak eğitim ortamı zenginleştirilecektir.

FCL EDESSA, Kaymakamımız Sayın Hamit KIYICI, Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet DEMİR, İlçe Emniyet Müdürümüz Erdal TÜRK, İlçe Jandarma Komutanımız Doç. Dr. Hasan ACAR ile İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz Hasan ACABOĞA ve Seyfullah ÖZDEMİR'in katılımları ile açılmıştır. Güzel başlangıçlarla çıktığımız bu yolculuğumuzun güzel sonuçlar doğuracağına inanıyoruz. Biz Hazırız.

12.02.2024 29

12-02-202412-02-202412-02-202412-02-202412-02-202412-02-2024