Osmanlı Ortaokulu Proje Yaygınlaştırma Çalışmaları

Okulumuzda kurum içi etki başlığı altında tüm öğretmenlerimizin katılımı ile bir yaygınlaştırma çalışmaı gerçeklerştirildi. Proje rehber öğretmenleri tarafından 6 projenin sunumu yapıldı. Başarıya Koşan Yürekler Projesi, Özel Çocuklara Özel Bilgiler Projesi, Özelim Çekimdeyim Projesi, My Wondeful Land Projesi, Tasarım Masalları Projesi ve Bir Uçtan Bir Uva Satranç Köprüsü Projesinde yaplan çalışmalar okul içerisindeki öğretmenlerimize gösteridi. Gelecek yıl adına e Twinning in güzel yanlarından ve nasıl platforma dahil olabilcekleri hakkında bütün öğretmenlrimize değerli bilgiler verildi. Yaygınlaştırma çalışmasından sonra ise bütün öğretmenlerimize sertifikaları verilerek paylaşmaları istendi. Öğretmenlerimizin paylaşımları sayesinde projelerimiz bir çok kişiye ulaşmış oldu.

12.06.2021 449

12-06-202112-06-2021