Özelim Çekimdeyim Projesi

Özel çocuklarımıza fotoğraf çekme becerisi kazandırmayı amaçlayan özelim çekimdeyim projesi başladı. Okulumuzdan Özel eğitim öğretmenimiz Hamithan EKLEME'nin katılımcı olduğu proje de özel eğitim sınıfı öğrencilerimizin beceri analizleri yapılarak ve özel eğitim mantığına uygun şekilde müfredatla entegre edilerek fotoğraf çekme becerisini kazanmaları amaçlanmaktadır. Projede öğrencilerimiz manara fotoğrafları, kişi fotoğrafları, nesne fotoğrafları ve öz çekim fotoğrafları olmak üzere 4 başlık altında ana tema olarak etkinlikler gerçekleştirecekler. Bunu yanı sıra projede yan temalar olarak bir çok etkinliğe yer verilecek. Yapılacak olan projede okulumuzu temesil ettikleri için özel öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyor yapacağı çalışmlarda başarılar diliyoruz.

30.05.2021 360

30-05-202130-05-2021